Vi vill skapa attraktiva och hållbara handel i våra Svenska stadskärnor och online

Impulso har skapats för att återuppbygga attraktiva och hållbar handel i Sveriges stadskärnor. För att lyckas med detta är det självklart att vi även finns för våra kunder online. Oavsett vart du möter oss ska du alltid kunna hitta butikskoncept som kan tillföra något alldeles extra, som sprider vardagsglädje och höjer livskvaliteten genom både det visuella och många gånger även genom kombinationen av funktion och hållbarhet. Detta gäller både dig som konsument och dig som butiksägare.

Bolagsinformation

Impulso retail Sweden AB (559271-2458)
Örebro

Exklusiv & unik inredning

Lyxdesign vill erbjuda exklusiv inredning från de allra bästa varumärkena som kan addera något unikt.

Vårt mål är att den produkten som du handlat hos oss ska hålla och berika länge. Vi väljer noggrant ut de varumärken som ska passa in hos oss och tar gärna emot synpunkter från våra kunder och besökare om vårt sortiment.

Brett men selektivt sortiment

Lyxdesign grundades 2016 och har sen dess ökat varje år.

Vårt sortiment utökas kontinuerligt och vårt säte ligger i Stockholm medan vårt lager ligger utanför Örebro. Vissa produkter skickas direkt från leverantörerna vars lager också ligger i Sverige och strävar efter 1-3 dagars leveranstid.

Bakom Lyxdesign

Du når oss enklast via mail på info@lyxdesign.se där vi svarar direkt. Tveka inte att höra av dig ifall du undrar över något kring vårt sortiment, order och leverans eller är intresserad av ett potentiellt  samarbete med oss.