Vi skapar attraktiv och hållbar handel!

Impulso brinner för att skapa liv och rörelse i våra citykärnor och köpcentrum. Vi erbjuder ett digitalt ekosystem som driver en modern affärsmodell för moderna och hållbara  handels- och mötesplatser.

VÅRT ERBJUDANDE

FYSISK & DIGITAL HANDEL

För att utveckla vårt digitala ekosystem efter marknadens behov, driver vi själva en inredningsbutik. Butiken erbjuder exklusiva och högkvalitativa produkter för hemmet!

Du kan beställa produkter från vår onlinebutik eller besöka vår fysiska Concept Store i Örebro
Välkommen!

Webshop

ETT DIGITALA EKOSYSTEM FÖR HÅLLBAR HANDEL

På Impulso har vi skapat något helt nytt när vi låter ett digitalt ekosystem driva en helt ny affärsmodell för hållbara och lönsamma fysiska mötes- och handelsplatser..

Impulso Plug In vänder sig till dig som vill framtidssäkra din verksamhet, med minimerad ekonomisk risk och kundanpassat sortiment. 

Impulso Ekosystem

Innovationspartner 

Impulso är idag en antagen inkubator hos Inkubera. Inkubera satsar sina resurser på innovativa företag med god tillväxtpotential

Almi är den aktör som träffar flest företagare med innovativa affärsidéer – såväl nystartade som redan etablerade företag. Almi har valt att satsa på och vägleda Impulso 

Teamet  Impulso

Viktoria Lindqvist, Grundare och VD

Viktoria är entreprenör och företagsledare som utvecklat och drivit företag sedan 1992. Viktoria brinner för innovation, medarbetarengagemang och digitalisering.

Impulso har Viktoria grundat med målet att skapa hållbara marknadsplatser för både medarbetare, kunder, leverantörer och kommuner i ett ekosystem där alla involverade är vinnare. 

Rosalie Pellerone, Grundare & Marknadsansvarig

Rosalie är affärsutvecklaren som brinner för relationer och transparanta framgångsrika samarbeten. Hon har arbetat som ledare med fokus på affärsutveckling de senaste 20 åren. Rosie är grundare av Impulso och marknadschef .

Rosalie har grundat Impulso för att hjälpa handlare, leverantörer och fastighetsägare att möta marknadens krav på moderna handelsplatser/mötesplatser med minimerad risk och låg tröskel för ny kunskap.

Johan Sjöstedt, Grundare 

Entreprenör, grundare och VD som har drivit och utvecklat företag inom handeln sedan 1997.

Johan har grundat Impulso för han ser ett tydligt behov av modernisering och digitalisering inom branschen. Den fysiska handeln behöver hjälp att möta och anpassa sig efter marknadens behov. Vi kan hjälpa till genom att ta fram rätt verktyg som gör att handlarna kan fokusera på sin kärnverksamhet.

3000+

Produkter

100+

Leverantörer

3000+

B2C - Kunder

Välkommen ttill Impulso